Dubbelträning

I torsdags var jag på mamma-jympa på förmiddagen. Vi var bara fyra stycken och körde cirkelfys. Ett roligt pass! Malva somnade, som vanligt, och det är bara hon som jag har sett göra det. De andra barnen brukar bli gnälliga i slutet. Efter passet gick vi förbi Möllan och medan Malva fortfarande sov, så unnade jag mig en glass i solen.
 
På kvällen var det fotbollsträning i Harlösa. Malva var i Sandby hos sin mormor och morbror, eftersom Jimmy skulle hjälpa sin bror med deras poolbygge. Härligt träningsväder och 23 stycken! Vi körde som vanligt teknik som uppvärmning. I ringen gjorde vi pass, volley, lår-volley, nedtagningar, bröst-volley och nick. Vi spelade sen på planer med två små mål. Damlaget och u-laget var uppdelat, men Emma och Maja var med oss. Vi fortsatte med skottövningen som vi gjorde i tisdags. Mina skott var inte alls lyckade, men tryckte till slut in ett skott. Vi spelade på stor plan och avslutade med snabba fötter.
 
 
Efter träningen var det den andra semin i eurovision. Jag missade hockeyn, men äntligen spelade Sverige bra och slog ut Kanada i kvarten. Gött!
 
Lika cool som min morbror!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0