Vårruset!

I torsdags kväll sprang jag Vårruset i Pildammsparken. Beckis hade anmält mig via hennes jobb. Jag mötte upp dem vid Triangeln. Vi gick bort till starten och gjorde oss klara. Smakade lite gratismat och lämnade in överdragskläder. Sedan blev det uppvärmning i startfållan. Själv träffade jag många jag kände.
 
När väl starten gick så var det några som flög iväg och man såg direkt vem som skulle vinna. Själv startade jag nog lite för fort och sprang om många. Första kilometern gick på 4.11. Jag hade som mål att springa på 25, men hade ingen aning om jag skulle orka det. Jag saktade ner lite och blev omsprungen av några. Jag höll sen 4.30 min/km och kände mig lagom trött. Det kändes som en lätt bana, eftersom den var väldigt platt. Mycket folk som hejade längs vägen. När jag närmade mig mål, orkade jag mig på en liten spurt och tiden stannade på 22.12. Trodde aldrig jag skulle kunna springa så fort, utan att knappt ha tränat någon löpning. Dock var jag väldigt långt ifrån segraren, som hade sprungit på 16.54. Sjukt snabbt!! Själv kom jag på 30:e plats och var väldigt nöjd!
 
Beckis kom i mål någon minut senare och vi hämtade våra kläder. Sedan fick vi vänta en bra stund på att alla skulle komma i mål, så vi kunde äta vår picknick. Några gick runt och hade startat en stund efter. Det bjöds på lax, potatissallad, bullar, oliver, morötter, choklad, riskakor och dricka. Kallt när man suttit länge och väntat, men ett roligt lopp och mysig picknick!

Kommentarer
Postat av: Lina

Jag är sjukt impad över din tid! Själv ska jag springa lundaloppet imorgon. Lär inte gå alls så snabbt... :)

Svar: Det är bara att öva...;) Sen måste man kunna fortsätta springa i ett högt tempo, fast man känner sig trött.
Helena

2013-05-10 @ 20:14:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0