Bad och träning

Igår började dagen på vårdcentralen, för att kolla upp Malvas hosta. Hon hade hostat stora delar av natten och det kändes inte som vi sov något. Det gick inte att ta febern, då Malva inte ville ha något i örat. Sjuksköterskan trodde inte hon hade feber och tyckte hon verkade pigg och glad. Hon rekommendrade näsdroppar och högläge när hon skulle sova. Svårt att ha henne i högläge, när hon snurrar runt och ligger på alla möjliga håll när hon sover.
 
Vi kände oss lite friskare och bestämde oss för att gå och bada. Förra veckan var vi inte där, eftersom vi var så förkylda. Nu träffade vi Juliana 80 år från Ungern och hon och Malva blev bästisar. Malva testade allt möjligt. Hon dök flera gånger under vattnet och fick inte in vatten i munnen. Hon har blivit duktig att hålla andan, efter att ha glömt bort det under sommaren. Malva kröp också en lite längre sträcka på riktigt för första gången. Det var när hon var på en badleksak. Underlaget gick väl inte att glida på, så då fick hon hoppa över sin krälstil. Hon var också en stund i den lilla bassängen och gick längs kanten. Plötsligt fick hon för sig att sätta sig ner, men då kom vattnet upp över hakan, så jag fick snabbt hjälpa henne upp igen.
 
På kvällen var det dags för fotbollsträning igen. Härligt väder och helt vindstilla på konstgräset i Sandby. Vi var 16 stycken + Lindells lillasyster som hoppade in och var med efter ett tag. Vi började med en teknikuppvärmning. Den lät avancerad i början, men egentligen var den ganska lätt. Min grupp lyckades ändå inte riktigt få till det. Volley, lår-volley, bröst-volley och nick. Vi höll sedan i bollen på en yta. Det laget som var färre hade hjälp av väggar och blev då fler. Det var bra rörelse och tempo i passningarna, men ibland slarvades det och passningarna hamnade fel. Vi spelade sedan i slutet på stor plan. Riktigt bra spel och fart. Konstigt nog slutade matchen 0-0. Vet inte om det var på grund av bra försvar eller dåliga avslut. Julle gjorde några fina räddningar. Anna, Emmas lillasyster, imponerade stort och verkade riktigt spelsugen. Snabb, teknisk och kallade hela tiden på boll. Spelstilen påminde inte så mycket om en målvakt...;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0