Feber

I fredags var jag och tränade cirkelfys på förmiddagen på Johanneslust. Malva var vaken hela passet, men kändes ganska slö och var mest still på golvet. På stretchingen hade hon tröttnat och ville bara vara i min famn.
 
Vi fick hem och åt och sen till Parkmöllan för att bada. Malva ville bara vara i min famn. Inget som brukar vara kul var roligt. Vi stannade inte så länge som vi brukar. Hemma så blev det mat och sömn.
 
På kvällen åkte vi till Hököpinge. Malva var inte alls i form och var ledsen. Hon kändes varm och ville mest vara hos mig. Hon åt ändå kalops, så aptiten var det inget större fel på.
 
På natten lyckades jag ha termometern i Malvas mun tillräckligt länge, för att den skulle stiga till 39 grader. Inte konstigt att hon hade varit trött och gnällig. Hon smaskade i sig Alvedon och det kändes som hon snabbt blev bättre.
 
På lördagen följde Malva och Jimmy med och tittade på fotbollen. Malva var ganska pigg. Efter matchen var vi hos Petra en stund. Malva åt mat och kiwi, medan vi andra åt god glass. På kvällen blev det trerätters på Bright Bar & Grill. Riktigt gott och hur mycket mat som helst. Malva var glad i början, men sedan kändes det som febern satte sina spår.
 
I söndags var Malva och Jimmy på handboll på eftermiddagen och på kvällen blev det Tröls med Peter. Febern hade äntligen börjat försvinna.
 
Lite bus hinner man med fast att man är sjuk...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0