1,5 år

I tisdags blev Malva 1,5 år. Hon börjar bli stor. Roligt att komma hem till en tjej som kommer glatt springande mot mig varje gång.
 
I onsdags var vi på BVC på läkarbesök. Vi fick först vänta länge i väntrummet och det var hur kul som helst. Massor att leka med. Inne hos Ingrid och läkaren började det mindre bra. Malva fick ta av sig alla kläderna och det var hon inte sugen på. 11 kg vägde hon, var 78 cm lång och huvudet växte som det skulle. Sedan blev det kul igen. Hon fick bygga med klossar och klarade det galant. Därefter skulle hon rita med en penna och det var inte lätt, när hon höll längst upp på pennan. Efter en stund lyckades hon rita lite streck och läkaren var nöjd. Ingrids telefon lät roligt, så Malva dansade till ringsignalen. Sedan blev det lek med olika saker, innan det värsta skulle ske. Hon satt fint i mitt knä, men hon blev väldigt ledsen när Ingrid satte sprutan i benet. Vi stannade kvar en stund och Malva verkade ok. Malva och Jimmy gick till Kompassen och jag kom dit. Först gungade Jimmy och Malva och det var riktigt kul. Sångstunden började med gråt och sedan satt hon mest hos mig, men hon hann med att vara groda och kanin. Rutschkanan var lika rolig som sist.
 
Igår var vi i Bunkeflo och hoppade studsmatta. Det var riktigt kul. Malva blev också bjuden på glass av både William och Jennifer. Till slut tog hon hela Calippoglassen av Jennifer och sprang iväg med isen. Vilka snälla kusiner hon har. Mikael kom på kvällen. Vi kollade på fotboll och åt jordgubbar. Han ska passa Malva hela dagen idag, så jag hoppas att hon sköter sig! Jimmy är på fest med jobbet och jag hoppas de tar väl hand om honom!:)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0