William och Jennifer

I lördags skulle William och Jennifer äntligen få sina julklappar och födelsedagspresenter. Vi träffades på Racehouse för att köra gokart. Malva blev passad av personalen, så alla kunde köra. Jennifer fick en lite mindre bil. Vi startade i hög fart. Jag hade riktigt svårt att köra om William, men lyckades till slut. Första rundan lyckades jag få snabbaste tiden. Den andra rundan vann Jimmy. Jag tror alla förbättrade sina tider utom jag, men man kan ju inte vinna alltid. Det verkade vara en uppskattad julklapp.
 
 
Sedan tog vi bilen in till stan. Vi gick först in på Entré. Malva hittade ett lekrum, där vi stannade en stund. Vi gick vidare till Laserdome. William och Jennifer provade några spel utanför, innan det var dags för 3x20 min laserdome. Första rundan sköt jag inte så mycket och kom i mitten. Andra och tredje rundan gick bättre och bättre och jag lyckades komma 4:a av drygt 30. Jag vet inte vad Jimmy sysslade med som kom bland de sista i alla runderna. Han påstod att han var en mänsklig sköld. William och Jennifer var duktiga och kom i mitten. William såg ut som ett riktigt proffs där inne. Marina och Bosse passade Malva under tiden. Hon passade på att äta banan och hallon och sova en halvtimme. Även Williams födelsedagspresent verkade vara lyckad.
 
 
Vi fortsatte sedan till TGI Fridays och åt god mat. Malva smakade lite pommes, Jennifers hamburgare och brownie med glass. Vi fick alla gratis efterrätt, inte helt fel. Kvällen avslutades sedan helt utmattade med godis och Gladiatorerna i Bunkeflo. En riktigt rolig eftermiddag och kväll! Alla verkade nöjda!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0