Crossfit

Nu börjar det äntligen vända. Jag har sovit länge på dagarna och förkylningen känns snart helt borta. I onsdags var det sista gången på introkursen. Vi testade ringdips, ringrodd, wallballs squat och marklyft. Woden var 5 marklyft (24 kg), 10 wallballs (4 kg) squat och sedan 200 meter löpning. Själv hann jag drygt 6 varv plus marklyften och wallballs squat.
 
Idag var jag på mitt första "riktiga" pass. Har bundit mig i tre år, så här ska det tränas. Nu ska jag komma i form igen! Löpning med olika rörelser som uppvärmning, så jag kände mig hemma. Sedan knäböj med en stång med vikter (front racked lunges). Jag körde med 40 kg och det blev riktigt tungt i slutet. man skulle göra 6 steg x 7. Eftersom jag inte har så bra teknik att få upp stången, så fick jag ha en ställning. Woden var Amrap 4+4 (2 min vila) 10 f.racked lunges (jag hade nu 20 kg, men det blev riktigt tungt i slutet) 5x5 m shuttlesprint, 10 tuck jumps (hopp med höga knän), 5x5 m shuttlesprint. Jag hann precis sju varv.
 
Jag har haft mysig med barnen på eftermiddagarna. En dag bakade vi nya lussekatter och idag byggde jag ihop ett pippihus till Malva, som vi har ärvt av Jennifer och William. Ögonen lyste på Malva och hon satt länge och lekte med gubbarna. Vide störde mest. Drog av tak och väggar och släckte lampan hela tiden.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0