Gott Nytt År!

I söndags var vi och tittade när Jennifer spelade handboll. Malva hade svårt att förstå att hon inte kunde rulla ut bollen på planen, när de spelade match. På kvällen dömde jag futsal i Kombihallen.
 
I måndags åkte Malva pulka med Jimmy på förmiddagen. Jag körde till Harlösa för att hjälpa till med Lundaspelen. Stefan och jag satt i sekretariatet. Vi fick se en del bra handboll och tiden gick ganska snabbt.
 
I tisdags var jag, Malva och Vide i Sandby på dagen. Vädret hade slagit om och snön försvann snabbt. Vi var ute en runda på några lekplatser och såg barn som åkte pulka på gräset. På vägen hem gick vi genom en skogsdunge och Malva hittade mycket saker. På eftermiddagen åkte vi till Bunkeflostrand. Vi åt god mat och Malva och Vide fick julklappar. Fina kläder plus en massa gamla leksaker. Jennifer och William fick bio och äventyrsbad av oss.
 
Nyårsafton blev lugn. Vi firade hemma med vår lilla familj och åt god mat. Vid åttatiden var vi ute för att titta på raketer. Det kom några med Malva missade nog dem. Hon fick se några ljuslyktor och ett barn med tomtebloss. Barnen somnade och jag och Jimmy lyckades precis vara vakna till tolvslaget.
 
 
På nyårsdagen var vi på Leos lekland. Malva provade det mesta, men mest gillade hon rutschkanorna. Vi var där 1,5 timme, men Malva hade nog kunnat stanna hela dagen.
 
 
Idag har Jimmy varit och tränat och jag har dömt futsal och lämnat bilen på lagning av stenskott. Jag tog äntligen tag i Malvas rum och satte upp djuren och trädet, som vi köpte för någon månad sedan.
 
 
Barnen lär sig mer och mer och växer och växer. Malva pratar och pratar och härmar oss med allt vad vi gör. Hon "vill köpa" allt och "vill osså ha" mycket. Vide sitter bättre och bättre i matstolen. Han vänder sig från rygg till mage och mage till rygg ofta. Han har dessutom börjat förflytta sig och tar sig fram som en larv när han känner för det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0