Värmebölja!

I onsdags fortsatte värmen. Jimmy brände sig på ånga på jobbet och har nu öppna brännsår över halva pannan. Han måste vara mer försiktig. Hoppas det läker fint. Malva, Vide och min mamma var en stund på en lekplats efter förskolan. När de kom hem, så lekte Malva med Erik och Ebba och badade i deras pool. Vide fick nöja sig med att plaska i vår. På kvällen körde vi till Limhamn och hängde i Bosses båt. Härligt med båt, när det är riktig sommar. Vi hade med pastasallad och jordgubbar och lyssnade på Allsången på Kajutan. Malva hann även testa lekplatsen, innan vi åkte hem.
 
 
I torsdag gick Malva sin sista dag på förskolan, så nu har hon sommarlov. Får se hur det går. Hon älskar förskolan och frågar ibland om hon kan gå dit på helgen. Vi tog sedan bussen in till Malmö. Jag hade bestämt träff med en som hade en uv-dräkt, sommarklänning och solhatt till Malva. Allt var fint, så jag köpte det. Jag körde sedan inlines till handikappbadet. Mikael dök upp efter en stund. Vide lekte på gräset och fick mat. Malva vaknade sedan och var ganska trött. Inte nog på det så blev hon stucken av en geting i foten. Jag och Malva gick sedan ner till havet och lekte. Då blev allt bra. Hon lekte med flera olika barn och vi gick en lång runda bort till nästa brygga. Jag hade svårt att få upp henne ur vattnet, men jag kan förstå henne för det var riktigt skönt. Min mamma och Annica dök upp. Vi fikade och sedan gick Mikael, Annica och jag för att doppa oss. Kallt att gå i, men sedan riktigt härligt. Jag hoppas på mycket bad i sommar!
 
 
Igår ökade värmen lite till. Vi var uppe tidigt och var ute och vattnade. Malva tog sedan sparkcykeln och vi gick för att plocka fläderblommor till ny saft. Hon hjälpte mig att göra den hemma. Under dagen hade vi poolhäng. Vide gillar att plaska och Malva vattnar mycket på äppleträdet.På eftermiddagen körde jag upp till Hovås för att döma i Elitettan. Första matchen för i år med riktig värme. Det kändes att man inte var van. Hovås Billdal mötte Sunnanå. 1-0 till hemmalaget efter första halvlek. I andra halvlek gjorde Hovås mål direkt och till slut blev det 5-0.
 
 
Idag var jag uppe tidigt, för att jag skulle jobba. Efter jobbet åkte vi förbi Celia, Johan och Truls nya hus. Det var fullt med folk överallt och mycket saker i hela huset. Fint hus och mysig trädgård. Malva passade på att busa och bada med de andra barnen. På kvällen var vi i Hököpinge och grillade. Några jordgubbar och glass slank också ner. Malva och Vide lekte på gräset med en rolig Nalle Puh-vattenspridare och gungan. Vide har annars varit lite hängig. Kanske lite feber och utslag. Susanne sa att det kunde komma 7-10 dagar efter vaccinationen. Det smittar inte och hoppas det går över snabbt. Jobbigt med feber i värmen.
 

Malva har fullt upp att läsa när jag är på jobbet!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0