Vilken dag!

I tisdags var Malva bara på förskolan på förmiddagen. Vädret var riktigt härligt! Charlotte, Caroline, Mikael och lilla Signe skulle komma på eftermiddagen. Jag förberedde pastasallad. Min mamma, pappa och min bror kom också. Vi satt ute i solen och åt. Malva sov länge. Vide åt och åt. Som vanligt finns det inget stopp i honom. Signe var liten och söt. Hon gillade inte helt att vi andra ville sitta och äta. Helst skulle någon stå och gunga lite med henne. Hon verkade väldigt nyfiken. Vide verkade gilla hennes hår och gick till attack några gånger. Till efterrätt blev det kanelbullar, jordgubbar, glass och grädde. Malva tackar aldrig nej till det och det gled ner hos oss andra också. Roligt att träffa lilla Signe och de andra också för den delen!:)
 
 
Malva lyckades äntligen kissa på pottan för första gången. Tänk att det ska vara så svårt. Vi får se om det händer snart igen. Vi hade pottan ute och den skulle stå nära häcken. Det var viktigt.
 
På kvällen tog u21 guld. Vilken match! Så spännande och som de slet för varandra. De var inte det mest spelskickliga laget i em, men de gav aldrig upp och trodde verkligen på det! Sådana rysningar. Kul med framgång, när det inte gick bra för damerna! Heja Sverige!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Jättetack för en supermysig dag :) hoppas att vi ses snart igen!! //Charlotte

2015-07-07 @ 21:02:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0