HBK/HIF - Höllvikens BK

I fredags kväll mötte vi Höllvikens BK på Knutsvallen. Inför matchen hade båda lagen nio poäng. Vi var laddade för för vinst, men vi visste att Höllviken var unga och duktiga. Vi ställde upp med Sandra - Hallqvist, Elle, Anna - Lindell, Matilda, Jessica, Linnea - Emma N - Emma S, jag. På bänken började Lotta, Carro, Amanda J och Johanna.
 
Jag tycker vi börjar ganska bra, men efter ett tag tar Höllviken över. Det känns som de är fler både i anfallet och försvaret. De är spelskickliga och hittar varandra bra. Sandra gör några riktigt fina räddningar och räddar oss kvar i matchen. De har några hörnor, men den här matchen är vi bra med och kan rensa undan. Vi har svårt att skapa lägen. Vi kommer långt ner med hela laget och när väl bollen kommer upp, så har vi anfallare svårt att hålla i den. Efter en halvtimme kommer vi bra längs högerkanten. Vi blir av med bollen och på några få tillslag, så blir det ett friläge åt andra hållet och det står 1-0 till Höllviken. Kort därefter kommer 2-0 på ett skott utifrån. Carro kommer in på backen och Lotta kommer in i anfallet. Lotta möter bollen bra och får en hel del bollar att jobba med. I slutet av halvleken blir Lindell varnad, efter en eftersläng.
 
I andra halvlek fortsätter vi att jobba. Det skapas inte så mycket chanser åt något håll, men Höllviken hittar varandra bäst. Höllviken kommer igenom i mitten av halvleken och deras spelare sätter bollen vid första stolpen. Johanna kommer sedan in som mittback och gör det bra. Även Amanda kommer in och gör ett piggt inhopp som mittfältare. 3-0 står sig matchen ut.
 
Höllviken var bra och vinner helt rättvist. Hade vi kommit upp i en bättre nivå, så hade vi kunnat ge dem en bättre match. Bra jobb av våra mittfältare, som slet hela matchen. Nu hoppas jag snart vi tar poäng igen, för det är mycket roligare!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0