Tänder på väg

Den här veckan har bara försvunnit.
 
I måndags var vi på Kompassen. Malva busade med de äldre barnen och hann måla två teckningar. Vide passade på att fara runt och dra lite i håret på en liten kille.
 
I tisdags var Malva på utflykt med förskolan. Hon har längtat länge. Hennes första utflykt, annars har det bara varit de äldre barnen som har åkt iväg. De åkte buss till Bokskogen och hade med sig egen matsäck. Malva var mest sugen på sin sugrörsdricka, så jag gissar att den tog slut först. Jag hämtade sedan Malva vid bussen, då hon hade somnat på vägen hem. Hon sov bara tio minuter på bussen och inte mer, så hon däckade redan klockan 18. Innan dess hade vi varit ute länge och lekt med barnen på gatan.
 
På kvällen var jag på träning i Hardeberga. Vi började med att fyra och fyra köra en övning med pass och ta sig förbi passiva försvarare. Först skulle man driva själv och sedan fick man hjälp av ett väggspel. Vi spelade sedan på två ytor, där det gällde att hitta en anfallare mellan ytorna och få tillbaka bollen. Sedan slå en djupledboll och göra mål. Vi avslutade med spel med stora mål.
 
I onsdags skulle Malva köra sin sparkcykel till förskolan. Det tog 45 minuter. Hon sparkade några gånger. Ledde sparken. Tittade på annat. Tur att vi var ute i god tid. Vide började bli lite gnällig och varm. Han håller på att få sina framtänder. Han suger inte på napp, men passade på att låna Malvas och bita på den. Efter förskolan var vi länge på lekplatsen vid kyrkan med Malcolm, Cornelia, Torunn och Vidar. Riktigt härligt i solen.
 
 
På kvällen var jag i Kristianstad och dömde Svenska cupen mellan Kristianstadtjejerna och Borgeby. Borgeby tog ledningen i andra halvlek, men hemmalaget vände och vann med 2-1. U-laget hade match igen och vann med 3-1 mot Kristianstads DFF u-lag. Bra jobbat!
 
På torsdagen hade Malva förskolans dag och hon sprang Bamse-loppet. Alla fick medalj och diplom. På kvällen var jag med barnen och tittade på Rosengård - Kristianstads DFF. Malva tyckte det var hur kul som helst och sprang fram och tillbaka på läktaren. Själv hann jag titta lite. Det blev inte en jämn match mellan 1:an och 2:an i serien utan Rosengård vann med 7-0.
 
Igår var vi på Kompassen på dagen. Malva gjorde ett halsband med djur i olika färger. Jag fick inte hjälpa till alls och det tog nog en timme att bli klar. Vide somnade i min famn till slut. När hon äntligen var klar, så fick jag hjälpa till med att knyta ihop det. Vide kändes fortfarande varm och när vi kom hem, så hade han 39,2 grader. Stackars lille Vide. Jobbigt att få tänder, men snart är de ute. Malva märkte jag ingenting på. Mikael var med oss hem och det blev grillat på kvällen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0