Ledig måndag

I måndags var vi först på Kompassen. Malva målade en teckning med blåa och rosa blommor. Det fanns ingen rosa färg, så vi blandade rött och vitt. Malva tyckte det var riktigt intressant och ville blanda en massa färg. Hon träffade sedan en kompis som hade halsband och då var hon tvungen att göra ett innan sångstunden. Efter sångstunden skulle vi till bilen, men det var svårt att få med sig Malva.
 
Vi hämtade sedan ut väskan vi hade vunnit på Mulleloppet. En backpacker-ryggsäck (Thule W's Guidepost 65 l). Värd 2599 kr. Jag valde en grå dammodell med ett större midjebälte, som nog passar Jimmy också. Malva blev lite sur för hon ville ha en liten väska. Den här får hon ju plats i. Väskan hade hur många olika funktioner som helst, så nu får vi nog börja vandra mycket.
Vi tog sedan bilen till Lund för att hälsa på Malin, Algot, Edla och Marvin. När vi kom dit, så bjöd Malin på god pastasallad. Sedan gick vi och hämtade Marvin och Edla. Malva lekte mest med Edla och Vide busade med Algot. Vide var lite hårdhänt och slog leksaker i hans huvud. Vi var först inne och lekte sedan ute. Barnen hade hur kul som helst, så Malva ville aldrig åka hem. På vägen hem slocknade de snabbt i bilen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0