April

Förra söndagen gick jag på frivecka. Vi åkte till Sandby för påskmiddag. Mikael och Annica var också där. Barnen fick leta påskägg och det är inte alltid så lätt med några bilder.
 
 
På annandag påsk så kom Bosse, Marina, William och Jennifer till oss på eftermiddagen. Vi åt kasslergryta med ris och till efterrätt blev det frukt, glass och grädde.
 
På tisdagen tränade jag crossfit på dagen och på kvällen var jag och barnen på Cirkus Rhodin. Några riktigt bra nummer och barnen tyckte clownen var rolig. Djuren ville inte riktigt göra som de skulle hela tiden. Jonglörerna var riktigt bra!
 
 
På onsdagen var jag på crossfit på dagen och fotbollsträning på kvällen. Det började bli lite finare på dagarna och flera vårtecken blev synliga.
 
På torsdag kväll var Malva på fotbollsträning. Först ville hon inte gå, men när hon väl var där så tyckte hon det var roligt. Vide var på minisim med Jimmy.
 
På fredagen var Malva på teater med förskolan och jag och Vide var på crossfiten. Han hängde i soffan och jag övade på marklyft, sdhp och medball clean. Efteråt var det en kort wod parvis. 50 wallball shot, 500 m rodd, 50 wallball situps, 500 m rodd och 50 medball cleans. Fast vi inte hade några vikter, så kändes det i benen. Mycket statiska övningar. Barnen och jag var sedan på Vanningen, då Malva hade simskola. På kvällen kom Petra och vi åt tacos och tittade på Let's Dance. Malva älskar det!
 
I lördags var jag i Kristianstad och dömde Kristianstads DFF - IFK Kalmar. Genrepet inför premiären i damallsvenskan. Matchen spelades på deras nya arena med hybridgräs. Riktigt grön och fint. Platt och kändes nästan helt som vanligt gräs. Tror det var 90% riktigt gräs, så man såg nästan inte konstgräset. Kul att ha provat. Matchen vann hemmalaget med 4-1. På kvällen åt vi grillad fläskfilé med potatisgratäng. Barnen gillar köttet med inte tillbehöret.
 
På söndagen hade Malva knytte vid Krankesjön. Det var tema bygga bo. De tittade på olika fågelbon. Det var hur härligt väder som helst. 17-18 grader och strålande sol. På hemvägen gjorde vi lite ärenden och hälsade sedan på Margit. Vi fikade och snackade en stund. Hon ville gå ut och äta, så det får vi boka in snart!
 
 
I måndags fortsatte det varma vädret och det kändes som sommar. Jag och barnen var på fotbollsplanen och sköt på ett mål. Malva har fått in hårdare skott, men har inte samma teknik som Vide. Det roligaste är när jag skjuter höjdningar. Vi testade också löparbanan. De gillar att springa på banorna. Vi cyklade sedan hem och åt glass. På kvällen var jag och Malva och tittade på MFF-AIK. Malva var trött redan när vi åkte dit och slumrade i bilen. Hon vaknade sedan till och hoppade i hoppborgarna, innan vi gick in. I början var det spännande, men hon hade tippat 10-2, så undrade lite var målen tog vägen. AIK var bättre i första. Hett med många kort. I andra halvlek var MFF bättre, men fick en utvisning efter en kvart. Trots en man mindre, så skapade Malmö mer än AIK. 1-1 slutade matchen. Malva somnade efter 55 min, men hon behövde nog det efter helgens sena kvällar. Det blev en riktigt kylig kväll, så än är det inte sommar.
 
 
 
På tisdagen somnade båda barnen 16.15. Vide var sen bara uppe och kissade. Malva var uppe och åt två mackor, men somnnade igen en halvtimme senare. Skönt att kunna ta igen sömn. De här veckorna tar annars ganska mycket på dem. Att gå upp innan 6 varje morgon.
 
Igår fortsatte det kyliga och blåsiga vädret. Solen lyser i alla fall härligt! Jag var på fotbollsträning på kvällen. Mycket snack i början. Sedan uppvärmning, one touch, passningsövning och spel på yta med väggar i slutet. Synd att jag missar premiären i helgen! Ska bli kul att få spela när jag kan och om jag får plats!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0