Januari

Direkt efter skidresan började jag natt och jobbade natt nästan alla dagar fram till nästa resa. Jag han med två fotbollsträningar och två crossfitträningar. Barnen började med sina aktiviteter igen. Skridskor för Vide på tisdagar, simskola för båda på onsdagar och tennis för Vide på lördagar. Vide verkade nöjd med sin nya tennisgrupp. De hade fått använda tennisracket mycket och inte så mycket pjätt. Det tycker han inte alls om fortfarande.
 
Veckan efter så var jag med Vide hos en logoped i Trelleborg. Han fick säga en massa ord och var väldigt duktig på att se vad det var på bilderna. Han har lite svårt att uttala s tillsammans med andra bokstäver. Logopeden trodde det skulle gå till sig av sig själv, men gör det inte det så får vi komma tillbaka om några månader. Vi skulle prata långsamt med honom, så han själv inte pratar så snabbt och läsa mycket böcker.
 
På tisdagen skulle Malva till skolsystern. Vi pratade om hur Malva trivs, om hon sover och äter, rör på sig och mycket annat. Det var syntest, hörseltest och så fick Malva rita en teckning. Hon valde att skriva hela alfabetet och rita en sol. Alla testerna gick bra och hon följde sin kurva i längd och vikt.
 
På torsdagen var det dags för julklappen från barnens farmor. Disney on Ice. Så mycket saker de försökte lura på alla barn utanför och popcorn för 100 kr. Föreställningen var bra! Malva var så imponerad av skridskoåkarna. Vide tyckte det var rikigt kul att se alla figurer. Barnen var lite trötta i slutet och båda ville sitta i mitt knä, annars var det en väldigt lyckad kväll! Uppskattat av alla!
 
Under veckan hade jag förberett en del mat till skidresan och jag packade lite under fredagen och resten på lördagen. Så mysigt med en skidresa till och nu med mer snö! Jag var dock lite rädd för kylan...
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0