Juli

Sista helgen fixade vi lite hemma. Jag och Vide grävde upp ett litet träd. Det var jobbigare än vad man kan tro. Vide och Jimmy fortsatte med lådbilsbygget och nu rullar den fint. På lördagen var barnen på Theodors kalas. Som Vide hade längtat. Malva sov sedan över hos Wilda. Första gången hos en kompis och det gick jättebra. På söndagen var jag och Vide och jobbade på Harlösas loppmarknad. Det var riktigt varmt. Vide gjorde några fynd på barnavdelningen och själv köpte jag skridskor och rullskridskor till barnen. Vides skor gick sönder och han hittade ett par nya flip-flop som han var nöjd med.
 
 
Förra veckan var jag ledig igen. Malva hade simskola på förmiddagarna. På måndagen provade barnen på en massa sporter på SM-veckan. Vi var på Ribban och barnen fick prova på sporter, så fick de en medalj. Fäktningen tyckte båda var läskig, men till slut ville Malva prova. Men hon ville inte få någon träff i magen. Då vände hon sig om. På onsdagen fick vi besök av Linda, Jill och deras lilla tjej. På fredagen hade Malva avslutning på simningen och hon var så duktig. Hon har utvecklat sin teknik mycket i år. Mamma och pappa var med och tittade och efteråt åt vi grillspett hemma hos oss. På lördagen var jag i Lidköping och dömde sista matchen, innan uppehållet i Elitettan. Lidköping mot Kalmar i en blöt tillställning. Kalmar ledde med 3-0, men Lidköping kom igen och det slutade 2-3. På hemvägen var tåget iställt och ersättningsbussen kom aldrig. Jag gick till stationen. Jag ringde och försökte lösa problemet. Först fick jag nya biljetter och skulle vara hemma fyra timmar senare, men sedan kom ersättningsbussen 1,5 timme för sent och jag blev "bara" två timmar sen. Malva sov hos Nikki och jag och Vide hämtade henne på söndag eftermiddag. Även den här gången gick allt bra. Hon har blivit stor vår lilla tjej.
 
 
Den här veckan har barnen haft klättring tre dagar 9-11. De har tyckt det har varit kul och Malva är helt orädd. Andra dagen kom hon hela vägen upp. Vide är också duktig, men har mer respekt för höjden. När han har kommit knappt halva vägen upp, då vill han ner. Kul att se dem utvecklas!
 
  
Vi har även hunnit med att shoppa kläder och örhängen till Malva och nya ninjagobadbyxor till Vide. Jag fyllde år i tisdags och fick paket av Jimmy och barnen. Bland annat sopbubblor, partyhattar, prinsesskrona och starwarslego. Vide hjälpte direkt till med legot. På kvällen åt vi mat på Green Mango. Riktigt gott och barnen åt också bra. Mamma och pappa var också med. I torsdags var jag och barnen på Sommarlov i Beijerspark. Vi kom dit innan halv åtta och Malva såg nästan direkt Matilda och David, så de kom och satt bredvid oss. Det blev helt proppfullt innan klockan nio, så skönt att vi var där i god tid. I slutet var barnen lite uttråkade att sitta still och då hade vi hört Hasses låtar fyra fem gånger. Efteråt körde vi till Ribban. Det var riktigt härligt väder igen. Malva ville prova hinderbanan ute i havet, men Vide ville inte. Den låg längre ut i år och de var hårdare med att man skulle kunna simma. Det var bara 18 grader i vattnet, så det var lite kallt att simma ut. Så det var nog bra att Vide inte följde med. Efteråt fikade vi och sedan provade barnen på sporter. Fäktning, bowling, sparkcykel mm. Radiostyrda bilar var svårt och även tv-spelet. Det hade lite problem med styrningen, så de höll sig inte riktigt på banan. Malva tog sedan ett dopp till innan vi åkte hem. Skönt med en riktig sommardag!
 
 
 
I fredags var det dags för mig att hoppa in och jobba. Barnen och Jimmy åkte till Svedala Sommarrock och tittade på Hasse igen. Jag hämtade barnen i Svedala och körde till Sandby efter jobb. Anneli, Oskar, Meja och Nike är och hälsar på. Kul att träffa dem en liten stund. Barnen stannade sedan och sov två nätter i Sandby, medan jag få slita på jobb. Jimmy hängde på Sommarrocken och skulle även in på jobb på lördagen. Nu är jag ledig en månad till!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0