Snart dags...

November började med en fredag. Barnen provade på brottning och taekwondo med Jimmy. De köpte med Kinamat och hämtade mig på jobbet. Gott. På kvällen blev det Idol.
 
På lördagen var Jimmy och jag på Halloweenfest hos Malena. Några hade klätt ut sig bra och andra mindre. Hon hade fixat god mat och som vanligt pysslat snyggt. Det var även en passande tävling på temat. Barnen var hos farmor och Bosse och vi hämtade dem på hemvägen.
 
 
På söndagen skulle Malva på Mulle i Rövarekulan med tema broar. Det var inget jättefint väder, men jag och Vide hade en mysig stund i löven. Vi håvade, letade mask, tittade i ett "meteroit"- hål och byggde fördämning. Vide hade kunnat vara i skogen hela dagen. På vägen hem lämnade jag barnen hos Svante och senare på eftermiddagen blev det pasta och köttfärsås.
 
 
På söndagen lurade jag Malva med pluspoäng. Hon dukade bordet, plockade ur diskmaskinen och hängde tvätt. På måndagen blev det bråk och vem som skulle duka och vika tvätten. Vide ville också sätta på en tvättmaskin, som han hjälpte mig att hänga på onsdagen.
 
 
På tisdagen hade Vide Halloweenfest på förskolan och var jättenöjd med min Darth Vader målning. Själv körde jag till Sandby och träffade Meja, Nike och Anneli. Mysigt! Blev bjuden på lunch, innan jag skulle hem och cykla till jobb. Barnen hade simning och sen fotboll för Vide, så Jimmy behövde bilen på kvällen.
 
 
Igår fixade jag och Vide en del på förmiddag. Jag förberedde korvstroganoff med ris och äppelkräm. Sedan kom Meja, Nike och Anneli. Vide fick fina presenter och Meja fick lego och gymnastikdräkt med skor till av oss. Båda barnen blev nöjda. Meja fick även en del av Malvas gamla kläder, men mest blev hon nog med Elsadräkten som Malva tyckte att hon skulle få. Vide och Meja hann leka en stund, innan de skulle gå och hämta Malva på skolan och jag skulle cykla till jobbet. Synd att jag missade den mysiga eftermiddagen. Meja och Vide leker bra själva, men Meja verkar se väldigt mycket upp till Malva. När alla tre är hemma, då är det mest tjejerna som hänger ihop.
 
 
 
Idag var jag hos barnmorskan och hade med mig Vide igen. Han är en pratkvarn och vill pilla på allt. Allt var bra! Har inte gått upp så mycket i slutet och väger nu 82 kg. Mer än tidigare graviditeter, då jag stannade på 81 kg båda gångerna. Nu är jag sugen på att komma i form igen.:) Mitt blodtryck var normalt och hjärtat på bebisen slog snabbt och bra. Efteråt lämnade jag Vide på biblioteket, eftersom hans avdelning var där. Han valde snabbt en Axel och Omar och berättade att han kunde läsa. Han läste en mening och ställde sedan tillbaka boken.
 
Imorgon ska Vide till logopeden före förskolan. Sedan jobbar jag mina tre sista dagar och därefter ska jag njuta!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0