September

Den här veckan har fortsatt med barnens aktiviteter. Någon dag har jag hämtat tidigt och andra lite senare. Det börjar kännas mer och mer som höst. Malva och Vide har fått läxa av mormor och gjorde den snabbt. Matte- och skrivläxa. Tänk att det kan vara så kul. Vide har dessutom snöat in på att göra en bok, så jag hjälper honom att stava orden. Han kommer på allt själv och ritar bilderna. Han kämpar på riktigt bra. Han har bara tre sidor kvar. När boken är klar så ska Sanna läsa den på förskolan. Sedan ville han lämna den till biblioteket, så att alla kunde läsa den. Jag tyckte att han kunde behålla sin första bok, men om han vill så kan han visa den när vi ska dit nästa gång.
 
 
I fredags var vi på Vellingeblomman på eftermiddagen. Halloween-utställningen hade barnen längtat efter och de var väldigt tuffa innan. När vi väl kom in såg de mer och mer rädda ut. Vide gick och höll för öronen hela vägen, även om det inte var jättehögt ljud. Ibland höll han för ögonen också. När vi kom igenom hela, så hade det inte alls varit läskigt. Vi var sedan ute på pumpautställningen. Den var fin gjord. Det var soligt, men blåsigt så Malva fick hålla i häxhatten. Vi avslutade dagen med pizza, innan jag skulle till jobb.
 
 
Igår var vi i Bokskogen med Malena, Tova och Tage. Vi fikade och barnen lekte på naturhinderbanan. Har jobbat min sista natt och är nu redo för frivecka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0