Vide 5 år

Förra fredagen fyllde Vide 5 år. Vår stora lille kille. Som han har längtat. Vi firade med sång och paket på morgonen. Han var riktigt nöjd med speciellt pistolen och handklovarna. Vi lämnade Malva på skolan och cyklade hem. Vide låste fast mig i handklovarna, men hade tappat bort nycklarna. Jag sa att jag inte kunde komma loss och efter en halvtimme hittade han dem. Vi bakade sedan chokladbullar och drömrulltårta till barnkalaset. Vi hämtade Malva vid 13 och sedan kom Jimmy hem tidigt. Vi åkte in till Dinoland på Entré, som överraskning. Barnen lekte på leklandet. Vi åt hamburgare och barnen åt meteroitglass till efterrätt. Så nöjd han var med sin dag sedan!:)
 
 
På lördagen var vi först på Vides tennis. Sedan åkte vi vidare till Mulleloppet. En härlig lördag. Strålande sol och varmt. Barnen testade först på olika aktiviteter och sedan var det dags att springa. Vide sprang med alla som var 5 år och var nog en av de yngsta. Starten blev en riktig tjuvstart. De gjorde raketen som uppvärmning och när den var slut, så började många springa. De försökte få tillbaka barnen, men gav upp. Vide hamnade långt efter, men kämpade sig fram och låg tvåa. Han sprang två varv för första gången och sprang på bra hela tiden. I mål kom han tvåa en bit efter tjejen som kom först. Malva sprang två varv igen med alla 6-åringar och gjorde det riktigt bra. Hon är bra på att hålla jämn fart och orka länge. Det var bara tre killar som kom före henne i mål. Efter Mulleloppet sprang Vide och Malva flera varv till, så det blev nog några kilometer den dagen. Vi körde sedan hem och jag hann klippa gräset. Vi var sedan i Hököpinge och åt grillat. Tobbe, Johanna, Kellan och Cornelia var också där. Det var länge sedan vi sågs allihop.
 
 
På söndagen hade vi barnkalas för Vide. Alla utom en kunde komma, så det blev 13 barn i 4-7 års åldern. Vide fick mycket fint. Pysselböcker, spel, biobiljett och lego. Det var full fart och hög ljudvolym direkt, så vi satte oss och åt korv med bröd ganska tidigt. Barnen lekte sedan fritt och vi hade hela havet stormar för de som ville. Svante vann första och Vide andra. När det var dags för efterrätt ville de flesta ha glass. Vide och två andra killar åt drömrulltårtan. Chokladbullarna var väldigt populära och de flesta åt flera stycken. Vi hade sedan skattjakt och efter en stund hade de hittat skatten. Då lugnade det ner sig och alla satt och åt godis. Vide var nöjd med kalaset och ägnade sedan eftermiddagen att bygga lego och pyssla i sin nya dinosauriebok.
 
Vi åt tacos på eftermiddagen och sedan skulle jag iväg på nattjobb.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0