Corona-tider

Jag tränade två pass crossfit på tisdagen och onsdagen. Malva hade kompisar hem några dagar. Simningen var fortfarande inställd. På torsdagen 12 mars åkte jag tåg till Sollentuna för att springa löptest. De tre första sprinterna klarade jag precis under 6,4, men sedan hade jag inte kraft och ork. Den sista blev 6,58. Det långa testet är nytt. Det var jobbigt, men jag klarade det. Tråkigt att inte klara det, men det är bara att träna på. Jag får köra mycket sprint och benstyrka. Linnea var med mig till Sollentuna och skötte sig jättebra!
 
 
På fredagen var vi på Hylliebadet med Sara, Astrid och Hampus. Vi var nästan helt ensamma och barnen hade hur kul som helst. Vi badade i flera timmar. De fick leta guldklimpar på botten. Först hittade en annan kille och Malva guldklimparna och fick en glass i kiosken. Sedan hittade Vide och Hampus. Hur nöjda som helst! Linnea badade länge och gillar verkligen vatten. 
 
På lördagen satte vi upp studsmattan. Malva och Vide hjälpte till och var glada att sen få hoppa. Malva kunde en bakåtvolt för första gången och var så glad, så att hon nästan grät. Jag joggade sedan en mil på en timme i det fina vädret. På söndagen var jag och Malva på utegymmet och körde lite benstyrka.
 
 
På måndagen hade Malva studiedag, så vi åkte en stund till Sandby en stund. Vi åt mat och fikade. Barnen provade att spela blockflöjt. Vide hade önskat det väldigt länge. Det blev även lite kortspel och Fiamedknuff. Efteråt åkte vi till QR och var där i två timmar. Malva körde sina bakåtvolter och Vide körde sina ninjatrick. På kvällen var jag på fotbollsträning. 
 
 
På tisdagen var jag först på crossfit och körde sedan sprintträning i 10 min. Efter det åkte jag och Linnea till BVC. Linnea var nu 60 cm, vägde 5885 g och huvudet hade 40 cm i omkrets. Även den här gången kissade hon helt ner vågen, så hon gick nog ner några gram efter det. På eftermiddagen var det åter dags för simskola. Vi satt och väntade och läste i fikarummet. De var inte så många på simskolan, så det blev inte så mycket väntan. Vide hade sedan fotboll.
 
 
 
Veckan fortsatte med härligt vårväder. Jag tränade fotboll på onsdagen. På torsdagen körde jag först korta intervaller och sedan barnvagnspasset på crossfiten. På eftermiddagen var det simning för barnen igen. Vide var bara tre i sin grupp. Malva skulle sedan på gymnastiken. På fredagen körde jag några längre intervaller. Helgen blev solig och på söndagen hade Malva mulle i Skrylle. Jag och Linnea gick till Dalby Söderskog med mamma och pappa. Lite kyligt i vinden, men det är så fint i skogen nu på våren. Vi gjorde kräm av de första rabarberna och sedan blev det en paj också.
 
 
På måndagen åkte jag, Vide och Linnea till Bokskogen. Vide trivs så bra i naturen och gillar att upptäcka. Vi gick 7 km med omvägar, vilket tog 3 timmar. På kvällen var det fotboll. På tisdagen körde jag några sprintar, men började få ont i ena bröstet. Jag fick sedan riktig mjölkstockning med feber och smärta i bröstet. Barnen var på dubbel simskola den här veckan också. Tisdag och torsdag. På torsdagen började det kännas bättre och jag valde att testa springa löptestet för div 1 dam. Tyvärr var jag några hundradelar långsammare på sprinterna, men det långa 17-22 kändes väldigt enkelt. Fortsätta jobba med sprinten, men jag tror det kommer.
 
På helgen hade vi träningsläger i Gårdstånga istället för Tyskland. Jag har inte märkt av Corona, så mycket annars. Lite mindre folk på förskolan och på barnens aktiviteter. Jag är ju ändå hemma med Linnea. Träningen var på naturgräs och det blev riktigt härligt. Sprint, teknik och mycket spel. Jag börjar känna mig i bra form igen. Vi tränade på lördagen och körde internmatch. De unga mot de gamla. 3x20 min. De unga vann första perioden med 1-0. De vann även frisparkstävlingen. Vi lyckades inte göra något mål på 6 friaparkar och de gjorde 2. Andra perioden blev 0-0. Den sista vann vi med 1-0. Kajan slog ett fint inlägg som jag nickade i mål eller om bollen bara var på mållinjen. Thea sköt sedan bollen på Saga, så att den hamnade i mål. Det hela avslutades med straffar. Vi gamlingar satte alla och vann. Jag satte sista straffen. Sedan blev det grillning i solen. Riktigt härligt. Linnea sov hela matchen. Malva var inte helt nöjd, men efteråt hoppade hon massor på studsmattan hos Anders. Hon träffade också en ny kompis, så vi blev kvar till 18-tiden.
 
På söndagen firade vi Jimmy. Han fick några paket på morgonen. Vi var på riddarborgen på eftermiddagen med Lindsey och Linnea. Barnen lekte och hade kul. Ebba, Svante och Theodor var också där. Vi åt hamburgare och sedan kladdkaka efteråt. Hoppas han blev nöjd med sitt firande här hemma i Tygelsjö.
 
 
 
 
På måndagen var jag och Vide och letade fossil och stenar på uträvningarna. Vide hittade en krukbit. Undra från hur många år tillbaka. Några eller 100...;) Jag tränade crossfit med mycket knäböj på måndagen. På tisdagen var det simning, fotboll för barnen och jag var i Gårdstånga på träning.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0