Linnea 1 år

Första veckan i november hoppad jag in och jobbade fyra dagar. Mamma kom hit och passade barnen måndag, onsdag och fredag eftermiddag. På tisdagen var vi på badet och barnen hade simning. Linnea somnade i slutet, så jag hann simma 400 meter. Bättre än inget. På onsdagen var det mammaträning. På torsdagen och fredagen tränade jag crossfit. Det känns som jag börjar komma i bra form igen, men högerbaksida lår och vad är inte hundra bra än. På lördagen hade vi tennis och gymnastik och tog det sedan lugnt. På söndagen, farsdag, jobbade jag 12 timmarspass. Efteråt köpte jag med mig kinamat och vi firade Jimmy på kvällen. Han fick choklad, teckningar och pepparkakor.
 
 
Förra veckan körde jag crossfit på måndag, tisdag och onsdag. På tisdagen hann jag simma 1 km och sedan åkte jag, Malva och Linnea för att springa med laget i Skrylle. Malva har tjatat att få vara med och kul att träffa tjejerna och springa. Jag slog inte upp någon skada och fick extra träning med vagnen så det kändes bra. Vi sprang tre varv på 1 km. Malva kämpade på riktigt bra och höll samma tempo. Vi avslutade med lite styrka på utegymmet. Det blev tyvärr sista gången, då all träning med laget nu är inställd. På torsdagen körde vi mammaträning. Lis har riktigt bra pass och kul att ses och träna en gång i veckan. På kvällen körde jag och Malva lite löpning, då Vide hade innebandby. Vi får köra på det, då jag ändå inte får kolla på längre. På fredagen blev det vila. Kroppen behövde det. Linnea har blivit bättre och bättre på att gå och nu kan hon återfå balansen och inte vara gå några steg rakt fram. På lördagen var det tennis och gymnastik. Vi skulle sedan egentligen på kalas i Kågeröd, men ställde in det på grund av corona. Istället kom Nikki hit och vi andra gick vi en runda till ica på eftermiddagen. Linnea gungade och lekte lite i sanden på vägen. I söndags var barnen på simhopp. Kul att de kör på det ihop! Ibland är de bästa vänner, ibland inte...
 
 
I måndags körde jag crossfit. 15 min windy och 15 min cindy. 18 kb swings, 12 kb goblet squat, 9 kb pushups och 5 pull ups, 10 push ups, 15 airsquats. 3 min vila mellan. Det blev riktigt jobbigt och svettigt och kändes i hela kroppen dagen efter.
  
Igår fyllde var lilla tjej 1 år. Stora tjejen nu. Vi tog sovmorgon och firade först på kvällen. På dagen var vi hemma och hade mys. Vi lekte som vanligt i lilla köket. Hon har blivit duktig på att gå små sträckor och resa sig upp. Efter lunch hämtade vi barnen och åkte sedan till badet. Det var öppet som vanligt och det blev mycket bus på det grunda. Linnea var sedan helt slut och somnade i bubbelpoolen. Vide och Malva hade sedan simskola. Under Malvas simskola hade jag och Vide tävlingar i rutschkanan och vem som simmade snabbast. När simningen var slut, så snabbade vi oss hem för att äta. Farmor och Bosse kom sedan för födelsedagsfika. Jag hade bakat två rulltårtor innan på dagen. Alla verkade gilla dem. Linnea slukade en hel bit med grädde och banan, dock inte med skeden som hon höll med ett fast grepp i högerhanden. Hon fick en fin pyjamas av Marianne och Bosse. Av oss fick hon en body och badbyxor. Malva och Vide hade slagit in några paket till. Det bästa var en ny gul tandborste, som hon hade länge i munnen.
  
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0