Oktober

I början av oktober avslutades fotbollen. Sista matchen blev en vinst, men tyvärr så spökade fortfarande vaden så jag var inte med. Vi hängde i skogen. Trots att det var lite regnigt och blött är det alltid härligt att komma ut.
 
 
Veckan efter körde jag ett pass crossfit och en mammaträning. Barnen hade sina aktiviteter som vanligt. Linnea har blivit en klättrare och vill gärna hjälpa till med allt. Lämnar vi en dörr öppen, så är hon snabbt där. Hon hade en liten olycka då hon trillade in i gångjärnet på toalettdörren och fick en blåtira. Otur att det skulle träffa just där. På fredags kvällen var jag på tjejkväll inne i Malmö och åt på Lemongrass. Väldigt gott och kul att träffa tjejerna. På lördagen var det fullt upp som vanligt. Tennis, gymnastik, sista 3-mannacupen för Vide i Höllviken och jag och Malva var sedan på avslutning i Hardeberga. Linnea var hos mormor och morfar. Det började med godfika och fortsatte med tävlingar och lekar hela dagen och kvällen. Själv var jag med på jägarvila och vann tillsammans med Malva. Tror vi satt i 6 minuter. Jag vann också stå på ett ben och blunda. Vi skrev en sång och tog en lagbild. Riktigt bra ordnat! Väldigt god mat. Efter maten när festen började på riktigt, så tänkte jag att vi skulle åka, men Malva blev ledsen. Hur kunde vi åka när det roliga skulle börja?!? På söndagen var Malva på simhopp.
 
 
På måndagen hade jag utvecklingssamtal med Johanna och Malva på telefon. Malva jobbar på bra i skolan, men ska fortsätta träna läsning mycket och problemlösning i matten. Jag körde den här veckan två crossfitpass och mammaträning. Vaden börjde äntligen kännas lite bättre även om den inte kändes helt läkt. Barnen hade sina aktiviteter. På torsdagen hade Malva och Vide studiedag och vi var på Hylliebadet i sex timmar. Linnea sov en stund i mitten. Efteråt var vi trötta allihop, men Vide orkade ändå med sin innebandyträning. På fredagen var vi hos Petra och Johan i Helsingborg. Det var länge sedan vi sågs. Kul att ses igen och de bjöd på god tacos och efterrätt.
 
På lördagen hade Vide tennis. På väg till Malvas gymnastik ringde de och frågade om Vide ville vara med i den första innebandbymatchen också. Klart han ville det, så vi snabbade oss. De mötte barn där några var ett eller två år äldre.Jag var rädd att de skulle få storstryk, men de kämpade på bra. Första matchen gjorde de nog 15 mål och andra hälften. Vide gjorde många av dem och var stolt. Riktigt bra kämpat av killarna!
 
På söndagen hade Malva strövarna vid Vombsjön. Jag, mamma, pappa och Linnea gick en lång runda i skogen i det härliga höstvädret!
 
 
Veckan innan lovet blev det tre pass crossfit och mammaträningen. På simningen hann jag simma en km, så det blev en bra träningsvecka. Mycket vardagsmotion med inlines och promenad fram och tillbaka från skolan. På fredagen hade barnen höstfest i skolan. Vide var vampyr och Malva häxa. På helgen blev det bak. Vide gjorde kladdkaka och Malva chokladbollar. På söndagen vaknade jag för första gången på väldigt många år och hade noll koll på att man skulle ställa om klockan. Barnen vaknade 5.36 och jag tyckte det var lite väl tidigt. Strax därefter var jag ute i köket och då var klockan 6.40 på micron. Första tanken var att jag hade somnat om. Sen kom jag på det. 
 

 
På lovet blev det en hel del sport och andra äventyr. På måndagen var vi på Kirseberg och åkte skridskor. Malva och Vide åkte i nästan i fyra timmar. Själv hann jag med en liten stund i början och en halvtimme i slutet, när Linnea somnade. De är duktiga och vågade testa nya saker. På tisdagen var vi på badet. På onsdagen var vi på Skånes djurpark med min mamma. Det blev en härlig dag, men fint höstväder. Vi såg många djur och provade hinderbanor och åkte traktor.
 
På torsdagen var jag på barnvagnsträning på crossfiten. Efter det åkte vi till Hyllie sportcenter. Barnen körde först gymnastik. Sista timmen körde Malva parkour och Vide träffade en jämnårig kille och spelade fotboll så att svetten rann.
 
På lördagen var bus eller godis mer eller mindre inställt. Det var två mammor som hade ordnat en spökrunda i skogen vid kyrkan. Jättemysigt och lite läskigt för barnen. Vide var modig innan, men ville helst bara gå en gång på rundan. En del hade satt ut godis, som barnen kunde ta och de var väldigt nöjda med kvällen. På söndagen var vi på simhopp och hälsade på Marianne och Bosse efteråt. På kvällen gjorde vi pumporna, som vi inte hade tagit tag i tidigare. Malva och Vide gjorde varsin. Vide var överlycklig att han själv fick skära i pumpan. De blev fina och läskiga till slut, men svårt att få dem att lysa i blåsten där ute. Dagen efter var det en eller flera tjuvar som hade hackat sönder Malvas för att komma åt skatten i. Sedan blev katten ännu läskigare.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0