Mars

På helgen på lovet så var jag och dömde fotboll i Hässleholm. Vittsjö - Kalmar. Kul med högt temp. Jag hade två duktiga tjejer som AD. Hemmalaget vann matchen. Härligt med sol. Även om det inte var så varmt så kändes det lite som vår.
 
Första veckan i mars så jobbade jag dag. Jimmy lämnade Linnea och jag hämtade efter jobb. Det blev fotbollsträning på måndagen. Barnen hade sina vanliga aktiviteter. Vi köpte en ny cykel till Vide av en gammal fotbollskompis till mig. Han var först så nöjd, men han trodde den hade sju växlar och då blev han ledsen. Han ville ha en ny, men nu efter någon vecka verkar han nöjd med den. Helgen avslutades med lite utegym och sprint på löparbanan med barnen.
 
Veckan efter jobbade jag eftermiddag. På tisdagen körde jag ett tufft löppass med flera intervaller i hög fart. Härligt i solen ut mot havet. På onsdagen fyllde pappa år och jag och Linnea körde ut och gick en runda med dem i Skrylle. Ganska kallt, men vi höll värmen med hög fart. Det blev fullt upp för Jimmy på eftermiddagarna, men på torsdagen kom mamma och pappa och hjälpte till med hämtning, simning och innebandy. Malva fick plats på friidrott i Vellinge och var så glad. Hon åkte med Ida dit och hem på fredagen och hade tränat höjdhopp. På helgen blev det fulla dagar på jobb och hämtmat med sushi och hamburgare på lördagen. Jag och Malva tittade sedan på Melodifestivalen. Jag och Malva tittar på många program tillsammans. Kul att vi gillar samma! Linnea älskar att klättra, låna skor framför allt Malvas och flytta stolar för att nå saker. Hon är ganska smart vår lilla tjej. Malva och Vide låter ofta hennes testa deras saker, men ibland går det inte som hon vill och hon kan bli riktigt arg.
  
 
På måndagen var vi bjudna på mat hos Marina och Bosse. Malva ville inte följa med, så hon åkte med Ida till friidrotten. Jag jobbade bara på onsdagen, annars fixade jag fixade hemma i trädgården och inomhus.
 
På tisdagen blev det ett hårt löppass med sprint och längre intervaller med vändningar. Efter det hade jag utvecklingssamtal med Malva och hennes lärare Johanna på telefon. Det går bra i skolan för Malva, men hon ska träna extra på att läsa och förstå vad hon läser.
 
På onsdagen blev det fotboll på kvällen. Alltid härligt när jag väl kommer dit. Synd att det är lite långt att köra.
 
På torsdagen sprang jag en mil. Jag hade först tänkt ta det lugnt, men efter halva så tryckte jag på och kände mig trött även om det inte gick fortare då i motvinden. 51.30 är ändå 10 minuter snabbare än för ett år sedan. Jag får sikta på under 50 när sommaren närmar sig.
 
På fredagen var jag och Linnea på Möllan på förmiddagen och gick sedan till Teaterlekplatsen i Pildammsparken för att träffa Flora och Mikael. Flora var på lekhumör, men Linnea var lite avvaktande och sedan ville hon bli buren. Hon var inte riktigt på hugget. Vi gav upp efter 45 minuter. Vi får ses en annan dag. Jag och Linnea körde ut till Sandby för att jag skulle kolla på några lådor med mina saker. Vi åt lunch och Linnea var lite gladare, men hon uppskattade inte alls när morfar busade med en gosedjurskanin. Hon grät och grät. Hon gillar leksakerna hos mormor och morfar.
 
I helgen har jag skjutsat Vide på tennis och sedan grillade vi på eftermiddagen. Vi spelade spel och kollade på Let's Dance. På söndagen skjutsade jag först Malva och Lily på gymnastik. På eftermiddagen körde jag henne till Vellinge för friidrott. Vide och Linnea hängde med och vi testade alla lekplatser på Södervångsskolan. Mycket uppskattat av alla och solen sken!
 
 
Den här veckan har jag jobbat natt. I måndags började jag, Malva och Isabella sätta upp studsmattan. Malva hade sedan friidrott med försök på personbästa. 2,66 m i längd och 90 cm i höjd. Hon gillar verkligen friidrotten och kan nog utvecklas mycket med lite träning.
 
I tisdags tog jag buss och tåg till Borås via Alvesta för löptest. Jag kände mig väldigt trött och sov lite på alla färdsätt. Maral hämtade mig på tågstationen i Borås och vi körde ut till Rydahallen. Vi var sex domare som värmde upp och körde löptestet. Själv kändes det lugnt innan, men man vet aldrig. Jag klarade de sex sprintarna. Inte med så stor marginal, men godkänt blev det. Single - double - single var jag inte orolig för. De första fem sträckorna var uppvärmning och lätta. Sedan kom 2x5 med högre tempo. Det var jobbigt och jag fick hög puls, men jag hade ändå mer att ge. Alla domarna klarade sig. Efter oss körde två AD och de klarade det också. Bra jobbat alla! Nathalie skjutsade mig sedan till centrum. Jag tog buss till Göteborg och sedan snabbtåg till Malmö. Hemma igen 21 och på väg till jobb 40 min senare. Det blev inte så mycket sömn på hemvägen, så det blev en lång trött natt.
 
Linnea var på förskolan måndag, tisdag, men nu när jag var som tröttast och skulle lämna henne så var hon lite snuvig. Mormor kom och passade henne. På eftermiddagen satte jag upp nätet på studsmattan, så nu blev Malva nöjd. Linnea provade också, men vi får passa stegen för hon är inte helt säker på att klättra upp. Linnea har varit väldigt pigg och vi har inte behövt torka näsan så mycket mer, så idag blir det förskola igen. Igår hängde vi på lekplatsen vid Vanningen när Malva och Vide hade simning. Jättehärligt vårväder! Vide hade sedan innebandy och var lite trött på kvällen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0