Maj!

Första maj hade Vide tennis och jag sov lite på förmiddagen, för att kunna jobba min sista natt. Mitt på dagen körde jag inlines med Malva till en kompis och lämnade henne där. På eftermiddagen spelade sedan jag och Vide fotboll på konstgräsplanen. Linnea vaknade precis när vi kom dit, men det gick jättebra att spela. Hon gick nöjt omkring på planen och undersökte olika saker.
 
På söndagen sov jag inte så mycket. Malva hade gymnastik och sedan skjutsade jag till friidrotten. Jag, Linnea och Vide körde sedan till Marianne och Bosse. Vi fick äppelpaj med vaniljvisp och spelade lite spel. Vi hämtade sedan Malva och Astrid på friidrotten och körde hem. Vid 17-tiden joggade vi till busshållsplatsen. Det var premiär för Minirunners. Barnen var så laddade. Vi träffade mycket folk där. Vi joggade någon km och och gjorde lite övningar på vägen. Malva tyckte det gick lite för långsamt, men Vide gillade det. Kul att göra saker ute tillsammans!
 
Förra veckan hade jag frivecka. Vädret var inte så fint i början, så det blev mycket gjort inne. Vi hade bilen på verkstad, så den blev fixad. Linnea och jag hade mycket mys. Hon härmar och säger så många nya ord. Barnen hade sina aktiviteter och själv tränade jag fotboll på torsdagen. Så skönt när jag väl kom iväg. Jag har känt mig lite trött i huvudet och vädret var inte heller så lockande. På fredagen blev det grilling på kvällen. Maten var klar tills Malva kom hem från friidrotten. Alla åt mycket!
 
 
I lördags hade Vide tennis på förmiddagen. Jag åkte på eftermiddagen ut till Dalby Söderskog med barnen. Vi träffade mamma, pappa, Mikael, Annica och Flora. Vi gick runt hela skogen och det blev en härlig stund i det härliga vädret. Gott med fika också. Mamma hade bakat en god rabarberkaka. På kvällen blev det sedan tacos. Jag hann också klippa gräset, som hade vuxit och blivit väldigt långt.
 
 
Igår startade jag och Vide dagen på konstgräsplanen. Linnea och Jimmy tittade på och Malva var på gymnastik. Linnea hade vaknat snuvig igen. Jag hade lovat att hjälpa till och döma deras träningsmatch mot IFK Klagshamn. De spelade två matcher och hade delat in sitt lag i två. De kämpade på bra och gjorde mål båda lagen. Vide stod i mål en halvlek och var nöjd med sin insats och matcherna. Han var så stolt att jag skulle döma, så jag hoppas han blev nöjd med min insats. Malva var på friidrott på eftermiddagen och Vide lekte med Olivia. Jag och Linnea hängde ute i solen och tittade på djur och blommor. Hon plockade några maskrosor. Hon cyklade lite på springcykeln, men det är mycket gå på och av. Vid 17.15 var det dags för Minirunners igen. Malva stannade hemma, men jag och Linnea mötte upp Vide där. Jättehärligt väder och mycket folk. Ungefär samma upplägg som sist. Tyvärr lyckades Vide trilla och skrapa knät i slutet, men det gick över ganska fort, så jag tror han är sugen på det igen nästa vecka.
 
 
 
Idag kändes det som sommaren var på väg. Linnea som fortfarande var snuvig fick stanna hemma, men vi var ute länge på förmiddagen och tittade på blommor och insekter. Vi var även utanför förskolan och hängde lite där. Sedan sov hon gott och jag åkte till jobbet.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0