Slutet av april

Friveckan startade med en härlig dag i Dalbysöderskog med mamma och Linnea. Vi tittade på blommor och djur. Så fint det är där på våren. På eftermiddagen lekte Vide med Svante och jag tänkte att Linnea var mogen för sin Malvas gamla stol. Det gick ju fint att sitta, men hon ville gärna klättra upp på bordet. På kvällen hade Malva friidrott.
 
 
Tisdagen blev en riktig träningsdag. Jag började med 1 timmes crossfit. Det var länge sedan jag var där. Lite på grund av min axel, men också att jag har haft fullt upp. Jag fick hoppa över pull-ups, men skönt att vara där och bli trött. Rodd, situps och lite pressar med hantel. På eftermiddagen hade Vide fotboll och jag var med en stund med Lis och Ingrid och tränade. Linnea var med. På kvällen körde jag sedan ut till Gårdstånga för fotboll. Linnea och Malva var i Sandby med mormor och morfar. På kvällen var jag sedan helt slut i kroppen.
 
På onsdagen fick jag hoppa in och jobba eftermiddag istället för förmiddag. Mamma och pappa hämtade Linnea och fixade mat och rabarberpaj till mat.
 
På torsdagen tränade jag crossfit igen på förmiddagen. Den här gången var det ring dips och ring row och löpning. Jag körde armhävningar istället för dipsen. Barnen hade sedan simning och Vide innebandy. Vide hade tagit tre märken och Malva som redan har alla för medley hade tagit årets simborgarmärke. På kvällen blev det ytterligare ett härligt fotbollspass i Gårdsstånga.
 
På fredagen följde jag och Linnea med till skolan. Linnea fick åka cykel på skolan och ville aldrig hem. På eftermiddagen blev rabarberkräm och på kvällen fredagsmys med taco.
 
 
På lördagen lämnade jag Vide på tennisen och Linnea i Sandby och körde sedan till Alingsås för att döma Elitettan. Skönt att inte vara skadad och härligt med naturgräs, även om det var aningen svårspelat i blåsten. Uppsala vann matchen med 1-0. Jag kom hem vid 21-tiden. Linnea hade haft det bra hos mormor och morfar, men gillade inte deras gäster.
 
På söndagen startade jag dagen med att jogga med några jag tränade mammaträning med tidigare. Jag hade Linnea i vagn, så det blev extra jobbigt. Vi joggade 8 km och i motvinden hem hjälptes vi åt med vagnen. Linnea somnade gott. Malva var på gymnastik på förmiddagen och på eftermiddagen skjutsade jag henne på friidrotten. Jag och Linnea var under tiden hos Marianne och Bosse. De åt mat och vi äppelpaj med vaniljvisp. Väldigt gott tyckte både jag och Linnea. Vi åkte sedan och hämtade Malva. Själv började jag sedan min nattvecka.
 
Det blev lite sömn flera dagar under veckan. På måndagen sov Linnea väldigt länge på morgonen. Hon vaknade efter halv åtta och det händer aldrig. Jag gav henne en flaska välling och lämnade henne på förskolan. En timme senare hade de skickat sms och sedan ringde Jimmy och väckte mig. Linnea var väldigt snorig och behövdes hämtas. Jag gick dit jättetrött och behövde torka snuva två gånger på hemvägen. Mamma kom och passade Linnea, så att jag kunde sova lite. Hon hade varit hur pigg som helst och inte snuvig. Mycket konstig förkylning. Malva var på friidrott på kvällen och jag passade på att sova en liten stund innan jobb.
 
På tisdagen var Linnea hemma från förskolan, men hon var inte snuvig. Mamma passade igen, så jag kunde sova någon timme. På kvällen hade Vide fotboll och jag tränade med Lis samtidigt. Malva hängde på.
 
Resten av veckan var Linnea på förskolan. På torsdagen var det simning och innebandy.
 
 
På fredagen var det Valborg. Vi åkte till Skateholm vid halv fem. När vi kom dit, så blev det lite snacks. Vädret var fint, så vi satt ute länge. Malena och barnen startade sedan elden. Vide var riktigt på gång. Han gillar att elda. Vi startade sedan en grill och grillade korv, hamburgare och vad alla hade med sig. Det blev riktigt gott. Till efterrätt hade Malena och barnen gjort kladdkaka. Malva och Vide hade med sig chokladbollar. Gott både och! En trevlig kväll! Vi körde hem vid nio, så att jag hann till jobbet.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0