Augusti

Augusti började med skönt väder och på tisdagen åkte jag och barnen till Skateholm för att sova i Malenas stuga. Barnen lekte och hade kul. Vi var en runda nere på stranden. På onsdagen körde vi till Tosselilla igen. Barnen var sugna på att åka några karuseller igen. Vi var länge på vattenlandet också. Nu var Vide så lång, så att han fick åka den läskiga snurrande karusellen. Jag var nöjd att hänga med Linnea. Vi köpte med oss mat hem och vi var rätt slut när vi kom hem. Jag blev av med Vide en gång under dagen och sa högt åh, Vide. Det härmade Linnea gång på gång. 
 
 
På torsdagen var jag på fotboll på kvällen. Barnens aktiviteter startade också i början av augusti och det blev fullt upp igen.
 
 
12 augusti körde vi och lämnade Linnea i Sandby. Vi andra åkte vidare till Kungsbygget. Vi hade beställt ett tre timmars pass. Vi var framme 9 och startade med Zipline. Vi åkte två gånger. Riktigt härligt. Efter det blev det några rundor rodel och sedan cykling. Riktigt kul med cyklingen. Jag hade lätt velat cykla mer. Vi åkte någon runda zipline igen och klättrade sedan. Vi avslutade med rodel. Riktigt kul! Malva och Vide är modiga! Vide var lite försiktig med cykeln, men inte lätt när han inte är van med att bara ha handbroms. Efteråt åkte vi till Mellbystrand och träffade Sandra, Henrik, Maja, Olivia och Wilma. Vi åt korv, kladdkaka och gick sedan till stranden för att spela minigolf. Barnen körde på snabbt och vi var utspridda på många banor. De hann även med ett bad i havet innan vi skulle köra hem. Vi var tvungna att hämta Linnea vid 18-tiden.
 
 
På fredagen tog vi bussen till Skanör. Först badade vi på stranden och sedan vid bryggan. Tur att vi alla gillar sol och bad. Malva skulle sedan på Leahs poolkalas och var så nöjd när hon kom hem.
 
 
Jobbigt att träna på att sitta på pottan! På torsdagen spelade vi match mot Torn. Malva var med mig. Vi spelade bra, men tyvärr var det Torn som gjorde mål tidigt i andra och avgjorde med 2-0 i slutet av matchen. En match där vi var värda att få något poäng med oss hem.
 
 
På söndagen var det fullt upp. Vide hade först match i Höllviken. Det förlorade stort, men Vide lyckades göra Tygelsjös mål och fick grönt kort. Han var så stolt! Efter matchen åkte vi vidare till Bulltofta. Vide skulle springa Kalvinknatet. Samuel var också med. Som Vide har laddat för det här loppet och som han har varit så säker på att han skulle vinna. Han startade snabbt och var med i toppen direkt. Han ledde även på väg mot mål och kom först av alla. En stolt mamma och en riktigt nöjd son! 
 
 
Lördagen 21 augusti var det tennisens dag på Hylliesportcenter. Vi cyklade dit och spelade lite tennis. Barnen hade svårt att hålla sams, så vi gick och tog korv istället. Sedan kanelbulle och saft. Det var så mycket getingar. Vi gick sedan tipspromenaden. Jag hjälpte barnen lite och Malva lyckades komma på förstaplats. De fick varsin vit keps med klubbmärket. Så nöjda och glada!
 
 
På söndagen var jag i Billesholm och spelade match. Äntlingen blev det vinst igen och en säger 5-0 seger. Jag fick göra några mål igen.
 
Jag började sedan jobba efter 10 veckors ledighet. Första veckan var det eftermiddag. En förmiddag var jag och Linnea på Hylliebadet, som hade öppnat. Linnea var riktigt nöjd. Det får bli bad många gånger med henne. Hon är totalt orädd för vatten och slänger sig hur som helst i djupt vatten. Det gäller att ha 100% koll.
  
 
På lördagen hade Malva friidrottstävling i Ängelholm. Själv var jag och Linnea i Helsingborg och spelade match mot Råå. Vi spelade stundtals bra, men till slut orkade vi inte. Råå vann med 3-1, men vi får hoppas på revansch på hemmaplan.
 
 29 augusti hade Malva Kalvinknatet i Höllviken. Hon kämpade riktigt bra och gjorde ett riktigt fint lopp! Hon är riktigt uthållig och har bra vilja! Linnea var så nöjd över att träffa Kalvin. Innan vi åkte hem, så hoppade barnen i hoppborgen. Jag och Vide var sedan med på Minirunners innan vi skulle börja göra kväll.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0