Mars

Mars började med frivecka och semlor. Alla verkade tycka om dem. Jag hann fixa en hel del hemma. Det blev tyvärr ingen fotboll den här veckan, men på torsdagen hann jag med ett pass crossfit. Hade även utvecklingssamtal med Malva och hennes lärare på torsdagen. Hon kämpar på bra i skolan. På fredagen skulle egentligen Malva och Vide på ExtremeZone, men Vide mådde inte så bra, så jag, Linnea och Malva åkte till badet med Elsa istället.
 
 
På lördagen och söndagen var det friidrottstävling i Malmö. De tävlar mot de som är ett år äldre, så det är tufft. Vide slog pb i längdhopp, 40 meter häck, 60 meter och kula och lyckades komma 6:a i kula och få medalj. Han var superstolt. Arrangörerna klantade till det och gav honom även en medalji längdhopp, som de sedan tog tillbaka. Tur att han redan hade fått en, för annars hade han nog blivit knäckt. Malva som först hade gymnastikträning på lördagen, var med på 200 meter då. På söndagen tävlade hon i 60 meter häck, längdhopp, höjdhopp och 600 meter. Även hon med pb i det mesta. Riktigt bra kämpat av alla barnen. Jimmy åkte på skidresa till Frankrike på lördagen, så min mamma kom till oss på söndag kväll då jag skulle till jobbet för en vecka natt.
 
 
Veckan med Jimmy borta och mamma sovandes med barnen flöt på bra. Det blev ingen fotbollsträning, då mamma var på gymnastik i Sandby då. Barnen hade sina vanlig aktiviteter. Jag passade på att springa två gånger i Vellinge när barnen tränade där. Första gången 3 km och andra 5 km. Jag har tänkt att komma i grym form snart, men det går trögt. För mycket annat att fixa och tänka på. På torsdagen fyllde pappa 70 år. Stort grattis till honom, men firandet kommer senare!
 
På lördagen gick vi en runda i Arrie med Linnea och Flora. Vide var seg och vilade i bilen, men kom med på slutet. Härligt med sol, men inte alls så varmt.
 
 
 
Sedan följde en ny frivecka med strålande väder. Barnens vanliga aktiviteter. Fotboll måndag, crossfit tisdag och match onsdag kväll mot Helsingkrona för mig. Vi spelade tre halvlekar. 25 min i varje. Vi var väldigt effektiva i början och ledde stort. Till slut blev det 8-1 tror jag. Barnen hade studiedag på onsdagen, så vi var i Bokskogen. Vi gick 3 km och Malva gjorde en massa gymnastiska övningar. Vi avslutade med naturlekplatsen och sen McDonald's på hemvägen. Jag hannäven med att fixa i trädgården under veckan.
 
 
Linnea har haft lite svårt att somna på kvällarna och har mycket att förbereda innan hon kommer till ro. Vi får dra ner vilan på dagarna och hoppas det löser de långa, skrikiga kvällarna. 
 
 
På fredagen hade Malva äntligen sitt kalas. Det blev en hemmafest med tipsrunda och tävlingar. Alla tjejer utom en kunde komma. Sammanlagt 14 tjejer. Malva öppnade först alla fina presenter. De började sedan äta hamburgare och pommes. Därefter blev det lekar. Hänga, jägarvila, spotta grodor, blåsa ballonger, balans, flippa glas, äta bilar och mycket annat. Till efterrätt blev det kladdkaka med grädde, chokladbollar och havreflarn. Sedan blev det några till lekar, godis och limbo. Några tjejer var kvar en timme extra och körde limbo. Sedan var nog alla ganska nöjda. Malva verkade så glad över ett lyckat kalas!
 
 
På lördagen hjälpte jag till på Vides innebandy. Jag stod i kiosken och Malva och Linnea var också med. Killarna kämpade på bra och det blev massor av mål i de oliga matcherna. På söndagen hade Vide fotbollsmatch mot Höllviken på förmiddagen. Inte alls så soligt och varmt som dagen innan. De kämpade på bra och mötte två olika lag. Den andra matchen var tuffast. Kvällen avslutades med grillpremiär. Alltid gott!
 
 
Förra veckan jobbade jag eftermiddag och det blev några sköna förmiddagar med Linnea. På tisdagen hann jag med ett crossfitpass innan jobb. Aldrig fel! På torsdagen var jag, Linnea, mamma och pappa i Skrylle. Först på naturlekplatsen och sedan gick vi 3 km. Det gick super tills det var 500 meter kvar. Då strejkade Linnea och vi fick bära henne sista biten. Gott att fika ute och sedan hann vi med naturrum. Linnea ville sedan inte kissa och var ledsen och trött, innan hon somnade gott i bilen hem.
 
 
Förra lördagen hade Vide match mot IFK Klagshamn. Jag fixade Malvas frisyr efter anvisning och sedan packade vi matsäck och körde mot Klippan. Det var dags för Malvas första gymnastiktävling. Som hon har längtat. Jag och Linnea hängde först ute i solen och Linnea ville sedan aldrig gå in. Vi tittade först när de tränade på de olika grenarna och sedan var det dags för tävling. Tjejerna var superduktiga. Linnea hittade två äldre flickor hon hängde efter och skulle göra precis som de gjorde. När det närmade sig slutet, så blev Linnea för trött och allt blev fel. Vi fick gå ut och jag missade tyvärr Malvas fristående program. Jag hoppas någon har filmat det, så att jag kan få se det. Vi körde sedan hem och hade en myskväll framför tvn med chips och lite godis.
 
 
På söndagen hade jag match mot Wollsjö. Vi börjar riktigt bra och Tilda gör snyggt 1-0 på Majas inlägg. Vi fortsätter bra, men tappar sedan vårt spel. Jag gör 2-0 tror jag, men bollen studsar ut via hjulet. Istället rundar de utsidan av konen och kvitterar. Tur att detta inte var en riktig match. I andra halvlek göra jag tidigt 2-1. De kvitterar sedan på en stenhård frispark. Emma får rädda några frisparkar, annars tycker jag helt klart vi är bättre och ska vinna en sådan här match enkelt.
 
Den här veckan har jag jobbat dag igen. Har fått fyra jobberbjudande. Kul med positiva besked, men svårare att välja med många möjligheter. Det var varit många ansökningar, intervjuer och besök på nya arbetsplatser på sista tiden. I måndags var jag och tränade fotboll. I tisdags fyllde Jimmy år. Vi hoppade över träningarna och gick på Pinchos med Flora, Annica och Mikael. Kul att ses, barnen skötte sig bra och god mat. På hemvägen sprang Linnea direkt mot bilen. Vi hann inte säga hejdå, men sedan fastnade vi på lekplatsen. Barnen ville aldrig hem.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0