April

April började med en helg där jag jobbade. Vide var på kalas och Malva hade gymnastik och friidrott. Linnea var på söndagen på Funnys värld med mormor. De verkade ha haft så mysigt!
 
 
Veckan efter var det frivecka, men jag hade fullt upp. Byta ruta och besikta bilen, utvecklingssamtal för både Linnea och Vide (går bra för båda), skriva på nytt jobb på Rechon och träningar. Rechon är ett läkemedelsföretag som ligger i Limhamn och jobbet kommer att vara på dagtid!:) Barnen hade sina träningar och jag hann med fotboll på måndagen och crossfit på tisdagen och torsdagen. På torsdagen hade Linnea påskfest på förskolan.
 
 
På helgen skulle vi haft seriepremiär, men den matchen blev tyvärr flyttad för att vi inte fick ihop folk. Mikael och Flora var och hälsade på oss på lördagen. Först var vi på lekplats sedan, sedan åt vi grillat och hade mysigt inomhus. Så kul att de har varandra!
 
 
Veckan efter var det dags för min sista nattvecka på Skånemejerier och förhoppningsvis på länge. Malva och Vide hade påsklov. På dagarna hann vi med en del. Malva och Vide skulle egentligen sova över hos mormor och morfar, men de var sjuka. Barnen hade lovkort på ExtremeZone och Jump, så det blev en del körningar dit. Linnea var med en gång och hoppade på Jump, annars var hon mest ledsen att hon inte fick hoppa. På torsdagen var vi på Äggjakt i Tygelsjö. ICA anordnade och barnen verkade gilla det, men det gällde att vara snabb. Vi hade tur och hittade ett ägg inne i affären. De andra var utplacerade runt centrum. Efteråt var vi på Hylliebadet. Barnen hade friidrott och gymnastik under veckan, men fotbollen och innebandyn hade paus. Själv tränade jag fotboll på onsdagen. På måndagen hade vi fullt upp. Dagen började med gymnastik för Malva och fotboll för Vide i Bunkeflostrand. Bra match, men fullt med gåsbajs överallt. Väldigt äckligt. Vi körde sedan till Sandby för påskmat. Jag kunde tyvärr inte stanna så länge, för vi hade match i Flyinge mot Munka Ljungby. Första matchen i serien och 9-manna. Vi vann enkelt med 9-1. Kul med match och skönt med gräs! Jag lyckades peta in tre mål.
 
 
Veckan efter hade jag frivecka igen. Fullt med aktiviteter på kvällarna. Fotboll på gräs i Hardeberga på tisdagen och torsdagen. På onsdagen hann jag med ett pass crossfit och på torsdagen så cyklade jag och Linnea till Hylliebadet och badade en stund. Hon är som en fisk i vattnet. Linnea fick också en trehjuling, som hon är så nöjd med. På söndagen hade vi match igen. Den här gången borta mot Strövelstorp/Salamis på 11-manna. Vi hade dem i serien förra säsongen och det blev två tuffa matcher, även om vi vann ganska stort andra gången. Den här gången gör Emma N mål direkt på hörna. Sedan är de bättre än oss i hela första. I andra halvlek känns vi som ett bättre lag och vi vinner till slut ganska enkelt med 4-1. Julia S och Emma N gjorde målen.
 
 
Sista veckan i april blev min sista eftermiddagsvecka. Så skönt! Jag tränade crossfit på tisdagen. Barnen hade sina aktiviteter, men Jimmy fick köra på det mesta. På onsdagen hade jag bytt, så jag kunde spela match och då körde jag Malva till gymnastiken. Vi körde sedan upp till Hjärnarp för andra bortamatchen. Det var kallt och regnigt. Precis när matchen skulle börja behövde Linnea kissa och vägrade att kissa i skogen. Vi sprang tillbaka men det var låst överallt. Till slut fick jag offra mig och sätta mig och låtsas kissa på marken och då ville hon också prova. Efter en kvart fick jag hoppa in i matchen och det stod fortfarande 0-0. Sedan rullade målen på. 7-0 i paus och 15-1 till slut. Deras spelare i backlinjen var bra, men tror de hade svårt att hålla ihop det. Jag tror jag gjorde 6 mål.
 
Valborg började med gymnastik för Malva. Vi körde sedan till Skateholm. Vi stannade på McDonald's på vägen och hade också med oss hemmagjorda piroger till lunch. Alla dök upp fram till 17. Barnen lekte i det fina vädret och vi gick tipsrunda. Vi startade brasa och åt grillad mat. Riktigt gott! Barnen grillade sedan marshmallows. Vi var några som gick en runda till havet. Så fin kväll. Malva tog ett dopp, men det var nog iskallt så var inte det minsta sugen. När vi kom tillbaka åt vi rabarberpaj och kladdkaka med vaniljsås, grädde och glass. Smaskigt! En väldigt trevlig Valborg!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0